UA-119239732-1
Категории

0877 200 776

Мултимедиен плеър Mirascreen Wireless Display G4, 1080P

44.90лв
  • Модел: G4
  • Наличност: В наличност

Мултимедиен Плеър Mirascree G4, предава картина от телефон, таблет или лаптоп на екрана на телевизора. За използването му е нужно да се свърже към HDM..

poruchka

Мултимедиен Плеър Mirascree G4, предава картина от телефон, таблет или лаптоп на екрана на телевизора. За използването му е нужно да се свърже към HDMI порт на телевизора и да му се подаде напрежение с помощта на кабела, включен в пакета.

Системни изисквания:
За iOS: Поддръжка на iOS 9.0+
За Android: Поддръжка на Android 5.0+

Не се изисква приложение или драйвери.

3 стъпки, за да се насладите на мултимедия на голям екран: Plug-> Connect-> Mirroring

Стъпка 1:
Включете устройството в HDMI вход на Телевизора и захранване към свободно USB  ( Aко телевизорът ви няма свободен USB порт, свържете към приставка за контакт с USB изход). Настройте телевизора си на избрания от вас HDMI порт.

Тъй като стъпките за свързване са напълно различни за устройства с Android и устройства с iOS, моля, следвайте съответните стъпки по-долу според вашият модел GSM.

Стъпка 2: Свързване към iOS устройства.
Свържете донгъла MiraScreen със списъка WiFi на вашето устройство. (Вземете SSID и парола / PSK от екрана на Телевизора)

Стъпка 3: Огледално отразяване (iOS)
Плъзнете центъра за управление и докоснете "Airplay Mirroring". Може да отнеме известно време, докато се покаже, но след като го докоснете, екранът на iPhone / iPad вече ще бъде прехвърлен на вашия телевизор.
Забележка: За да свържете домашния си WiFi едновременно, трябва да извършите тази стъпка (тази стъпка е необходима само първия път) преди стъпка 3: достъп до IP адреса 192.168.203.1 Това ще отвори меню за настройка, моля, изберете „ Интернет “и изберете вашия домашен wifi за свързване, след като се свържете, моля, върнете се, за да свържете отново телефона си с вашия wifi, сега правите стъпка 3 по-горе. Ако използвате 3G / 4G вместо домашния WiFi, можете да игнорирате тази стъпка.

Стъпка 2: Свързване за устройства с Android
Забележка: Включете WiFi
Моля, натиснете бутона на dongle, за да превключите в режим Miracast, тъй като MiraScreen dongle по подразбиране е в режим Airplay.
Издърпайте надолу „Център за управление“ на телефона си и активирайте Miracast (огледално отразяване на екрана / многоекранен / smartview) и изчакайте да се появи и го изберете за свързване. Сега вашето интелигентно устройство ще бъде прехвърлено към вашия телевизор.

Спецификация:
Процесор: AM8252
Потребителски интерфейс: стандартен потребителски интерфейс
Wi-Fi: 802.11b / g / n 150Mbps 2.4Ghz
ахранване: 5V/1A
Работно разстояние: До 10м.

Включен пакет:
1 x MiraScreen Dongle
1 x WiFi антена с кабел

Етикети: Мултимедиен плеър Mirascreen Wireless Display G4, 1080P