UA-119239732-1
Категории

0877 200 776

Преса с елипсовидна форма Babyliss PRO ELIPSIS 3100 EP Tehnology 5.0, Професионална

249.00лв
  • Производители BaByLiss
  • Модел: PRO ELIPSIS 3100 EP
  • Наличност: В наличност

Първата преса за изправяне и къдрици във формата на елипса. Подходяща за естествена визия и обем в корена. ELIPSIS 3100 е луксозен уред, с изрязани ръ..

poruchka

Първата преса за изправяне и къдрици във формата на елипса. Подходяща за естествена визия и обем в корена. ELIPSIS 3100 е луксозен уред, с изрязани ръбове, който променя вижданията за дизайн, гъвкавост и лекота при употреба.


EP TEHNOLOGY 5.0
Технологията на плочите разпределя равномерно топлината и в комбинация с отрицателни йони гарантира антистатично действие и отлични резултати. Косата става мека и блестяща.Пресата е идеална за дълга и средна коса дължина коса. С плаващи плочи,което ви дава възможност да вземете косата здраво без да се налага да натискате силно, докато се плъзга надолу. Това прави работата по-удобна и намалява напрежението в китката и ръката.Плочите са 3 пъти по-здрави, дълготрайни и гладки. Изцяло устойчиви на химикали.
-До 3 пъти по-гладка коса
-Изключително дълготрайни резултати
-Максимално защитаваща косата при термична обработка.
-Над 34 cm²  повърхност на изправяне.
-По-широки и по-дълги плочи.
-Спестете време и енергия.

Изпъкнала повърхност на горната част на пресата от специална стомана.
Нейният корпус е лек, устойчив на корозия и деформирация . Целта на стоманената конструкция позволява паралелно разстояние между нагряващите плочи по всяко време. Така температурата няма да деформира корпуса от стомана, както се  случва с тези от пластмаса.

 
Достига до 230 ° С
Това високо ниво на температурата позволява стайлинг дори на най-упоритите видове коси. Също така е перфектно ниво на температура за технически процедури (кератин и техническо изправяне).
Двойна функция
Тази изключителна форма на елипса  и ултра-лъскавата хромирана повърхност позволява изправяне и навиване с максимална лекота и ефективност.
Уредът може да се използва точно толкова лесно, като маша за къдрици, благодарение на вградената заключваща система и външната форма - елипса и изключителната й топлопроводимост.
HiDensity двойна керамична  система на нагряване.
Този последно поколение керамичен нагревател предлага изключителен пренос на топлина и до 20% по-бързо загряване *.

FullWave Thermal Science
Тази нова технология осигурява моментално възстановяване на топлината и поддържане на температурата до най-близкия половин градус.

Грижа за косата и нейната красота 
The ELIPSIS3100 е снабдена с технологията IonMultiplier, истински активен йон генератор.
Голямата йонна концентрация  създава по-гладки , по-блестящи, по-красиви резултати.
Ryton & Silicone
ELIPSIS3100 конструкцията също е изработена от Ryton(органичен полимер) и силикон, които са силно устойчиви на топлина материали, използвани в ключови термочувствителни зони.
 
Технически характеристики
• 5 настройки за контрол на температурата (150 ° C - 170 ° C - 190 ° C - 210 ° V - 230 ° C)
• LED дисплей на температурата
• Бутон за включване / изключване
• 2.70 m  въртящ се кабел
• Енергоспестяваща (55 W)

24 месеца гаранция

Етикети: Преса с елипсовидна форма Babyliss PRO ELIPSIS 3100 EP Tehnology 5.0, Професионална, PRO ELIPSIS 3100 EP, ПРЕСИ И МАШИ ЗА КОСА