UA-119239732-1
Категории

0877 200 776

Full Hd Web камера USB - 1080P

49.00лв
  • Производители Smart Technology
  • Модел: FHW-1080P
  • Наличност: В наличност

1080P Full HD видео камера с превъзходно качество на изображениетоСтрийминг камерата, предава  видео потока с перфектно запазване на детайли..

poruchka

1080P Full HD видео камера с превъзходно качество на изображението

Стрийминг камерата, предава  видео потока с перфектно запазване на детайлите на лицето и прави кожата ви безупречна.

Режим на компресия на видео 1080P за осигуряване на отлично качество на поточно предаване на видео в игри и социални медии.

Супер гладко видео -  вградени висококачествени филтри против смущения. Без забиване и без забавяне на видео потока.

 Перфектна камера  за ежедневни видео разговори, уеб семинари и стрийминг на живо.

Вграден стерео микрофо -  Вграден микрофон за намаляване на шума, видео уеб камерата може автоматично да елиминира фоновия шум и ясно да улавя звука в рамките на 10 метра. Тази уеб камера ви позволява да се наслаждавате на по-ясен глас за безпроблемна комуникация.

Лесна настройк -  няма нужда да изтегляте или инсталирате сложен софтуер за драйвери, просто свържете тази HD уеб камера към вашия компютър. С въртящ се клипс можете да монтирате USB уеб камерата на всяко устройство, като например лаптоп, статив, настолен компютър, LCD монитор и дори просто да го поставите на бюро.

Съвместимос -  Проектирана за лесно свързване към Смарт телевизори, компютри, лаптопи, настолни компютри и др. Поддържа разнообразие от софтуер за видеоконферентни връзки, онлайн срещи, MSN, Yahoo, Skype и други приложения.

Етикети: Full Hd Web камера USB - 1080P, FHW-1080P