UA-119239732-1
Категории

0877 200 776

GARMIN VIVOFIT-ФИТНЕС ГРИВНА

170.00лв
  • Производители GARMIN
  • Модел: VIVOFIT
  • Наличност: В наличност

Активити тракер, който се движи с Вашия ритъм на животНаучава Вашето фитнес ниво и Ви поставя персонални дневни целиПоказва изгорени калории, изминато..

poruchka

Активити тракер, който се движи с Вашия ритъм на живот

Научава Вашето фитнес ниво и Ви поставя персонални дневни цели
Показва изгорени калории, изминато разстояние и стъпки, следи качеството на съня Ви.
Сдвоява се с пулсомер¹ при желание да следите и пулса си.
Над една година живот на батерията; абсолютно водоустойчив²
Съхранявайте, планирайте и споделяйте Вашия прогрес в Garmin Connect™
 

Каквото и да е нивото на Вашата фитнес подготовка, Вие вече знаете стъпките, които трябва да предприемете, за да подобрите общото си здравословно състояние днес, утре и в близко бъдеще. И въпреки че изглежда просто да се измъкваме от този стол по-често и да се раздвижваме, дали го правим, е друг въпрос. Тук е мястото, в което vívofit може да помогне да превърнем добрите намерения в навици за цял живот. Това е единствената фитнес гривна, която Ви "поздравява" сутрин с персонализирана дневна цел, следи Вашия прогрес и Ви напомня, че е време за движение.

Персонализирани дневни цели

vívofit изучава Вашето текущо ниво на активност, след това Ви предлага достижима дневна цел. Като достигнете дневната цел, vívofit ще уточни Вашата цел за следващия ден, като постепенно Ви подтиква да водите все по-здравословен живот. А в Garmin Connect™, нашата безплатна и свободна онлайн фитнес общност, може да получавате виртуални баджове за успехите си и да следите прогреса си.

Показва Ви колко е часа и че е "Време за движение"

Изследванията показват, че продължителните периоди на неактивност, като например седенето на бюро, намаляват производството на ензими в организма Ви, които да горят мазнините. Вие може да обърнете тази тенденция чрез кратки, но чести ходения през целия ден. И докато Вие може да забравите за това и да забравите да се движите, vívofit няма да забрави. На екрана ще се яви червена лента след 1 час неактивност, тя ще се увеличава (натрупва) когато се заседите твърде дълго. Просто се пораздвижете и походете малко, за да нулирате тази неприятна лента.

Продължавайте да се движите

Когато сте готови да поемете по следващите стъпки за подобряване на здравето Ви, vívofit има допълнителни инструменти за да Ви мотивира. Използвайте пулсомера¹ от комплекта на vívofit за да следите данните на сърдечната Ви дейност и да получавате по-прецизни резултати за изгорените калории при фитнес тренировка или бягане в парка. Също така, в Garmin Connect Вие може да се присъедините към онлайн предизвикателства на други vívofit потребители или да стартирате Ваше състезание между приятели, да се конкурирате за виртуални значки или просто да се похвалите.

Винаги включен

vívofit следи Вашия прогрес 24/7 и може да си стои включен над една година без каквото и да е зареждане на батерия. Когато си лягате, поставете го на режим "сън" и vívofit ще следи почивката Ви. В Garmin Connect Вие може да видите общите часове на сън, както и периодите на движение, почивка и сън. vívofit е водоустойчив², така че спокойно може да се къпете или да се движите в дъжд с него, без никакви притеснения.

 

Свързвайте се безжично

С натискане на един бутон Вие можете да синхронизирате vívofit с Garmin Connect и да видите пълна картина на Вашия прогрес, да се присъедините към онлайн предизвикателства и да печелите виртуални значки за допълнителна мотивация. Вие може да се свържете с онлайн общността ни от Вашия компютър или съвместимо мобилно устройство³ чрез приложението Garmin Connect™ Mobile.

Сравнете приетите калории с изгорените

Garmin ConnectTM в партнюрство с MyFitnessPal® (водещ световен безплатен брояч на калории) предлагат допълнителни функции за по здравословен начин на живот.

Новите функции на Garmin Connect автоматично сравняват консумираните калории срещу изгорените калории (измерени чрез съвместимо Garmin устройство), показвайки ви нетният калориен баланс за деня.

 

НОВО : Всеки vívofit™ идва в комплект с vίvokeeper, за да може да задържа вашето устройство на китката ви.

Притежателите на vívofit™ без vίvokeeper е необходимо да са се регистрирали, след което ще получат email с известие, че имат право на безплатен vίvokeeper. Този email ще има линк с инструкции как да си поръчат vίvokeeper.


 


Видео на продукта

Introducing the vívofit Fitness Band (02:48)
No matter how you live, make every step count with vívofit. It's the first fitness band that greets you with a personalized daily goal, tracks your activity and reminds you when it's time to move, using an easy-to-read display. Sync wirelessly with Garmin Connect toearn badges and save, plan and share your progress. Learn more at garmin.com/vivo

Гаранционен срок

24 МЕСЕЦА

Етикети: GARMIN VIVOFIT-ФИТНЕС ГРИВНА, VIVOFIT, СМАРТ ЧАСОВНИЦИ И ФИТНЕС ГРИВНИ