UA-119239732-1
Категории

0877 200 776

Външна ТВ антена за цифрова ефирна телевизия DVB-T/T2, 8dB

26.90лв
 • Производители OEM
 • Модел: 20-E
 • Наличност: В наличност

Външна антена за цифрова DVB-T ефирна телевизияУсилване: 8dBЛогопериодична за дециметров обхватF конектор за свързване с кабелЧестотен обхват: 470 – 8..

poruchka

Външна антена за цифрова DVB-T ефирна телевизия

Усилване: 8dB

Логопериодична за дециметров обхват

F конектор за свързване с кабел

Честотен обхват: 470 – 862 MHz

Изходен импеданс: 75 Ohm

Много лесна за монтаж – 28 елемента

 

Включен 8 метра кабел в комплекта с монтирани конектори - готов за свръзване !!!

 

Външната антена за приемане на ефирна телевизия "ANTENA DVB-T UHF HDTV 20E" е устройство, специално проектирано за улавяне на цифрови телевизионни сигнали, предавани чрез ефирния DVB-T стандарт. Тази антена е предназначена за работа в UHF диапазон (Ultra High Frequency), който се използва за предаване на цифрови телевизионни сигнали.

Основните характеристики и функции на "ANTENA DVB-T UHF HDTV 20E" могат да включват:

 1. Увеличен обхват на сигнала: Антената е проектирана да улавя силни сигнали от далечни предаватели, позволявайки ви да гледате телевизия дори ако сте в по-отдалечени райони.

 2. Подходяща за HDTV: Антената поддържа високо детайлния HDTV формат, който предоставя по-качествено изображение в сравнение със стандартното разделително способност.

 3. Лесен монтаж: Обикновено антените от този тип са лесни за инсталиране. Те могат да бъдат поставяни на стена, балкон или крита/открита повърхност, като са снабдени със съответните крепежи.

 4. Устойчивост на атмосферни условия: Повечето външни антени са изработени от материали, устойчиви на атмосферни влияния като влага, вятър и UV лъчи.

 5. Вариращи модели и дизайни: В зависимост от модела, антената може да има различен дизайн и форма, за да отговаря на вашите предпочитания и естетически изисквания.

 6. Съвместимост с различни устройства: Антената може да бъде свързана към телевизори, дигитални приемници или други устройства, които поддържат DVB-T стандарта.

 7. Настройка и подравняване: За да постигнете най-доброто качество на сигнала, може да бъде необходимо да настроите и подравните антената спрямо предавателните станции във вашата област.

 8. Усилвател на сигнала (опционално): Някои модели може да са снабдени с вграден усилвател на сигнала, който може да помогне за по-добро приемане на слаби сигнали.

Преди да закупите антената, е важно да изследвате обхвата на сигнала във вашата област и да проверите дали тя е съвместима с вашия телевизионен приемник или други устройства.

Антена ANTENA DVB-T UHF HDTV 20-E, Външна антена за цифрова DVB-T ефирна телевизия Усилване: 8dB Логопериодична за дециметров обхват F конектор за свързване с кабел Честотен обхват: 470 – 862 MHz Изходен импеданс: 75 Ohm Много лесна за монтаж – 28 елемента
Канали излъчнвани на територията на България са:
БНТ 1
БНТ 2
БНТ 3
BTV
Nova TV
Bulgaria ON Air
На територията на София още:
The Voice
NovaNews
ФолклорТВ

Етикети: Външна ТВ антена за цифрова ефирна телевизия DVB-T/T2, 8dB, 20-E, TV АКСЕСОАРИ