UA-119239732-1
Категории

0877 200 776

Ръчен стабилизатор за телефон Stabilized Gimbal S5B, Контрол на увеличението, Авто проследяване, 2 USB начина за зареждане

139.00лв
  • Модел: S5B
  • Наличност: В наличност

Този стабилизатор превръща всеки смартфон в професионална филмова камера, като ви помага да създавате стабилни и гладки кадри само с телефона си.Может..

poruchka

Този стабилизатор превръща всеки смартфон в професионална филмова камера, като ви помага да създавате стабилни и гладки кадри само с телефона си.
Можете да използвате няколко режима за контрол. Допълнителните функции включват перфектни панорамни снимки, проследяване на обекти и др.
Можете да приближавате и отдалечавате, както и да правите снимки от близко разстояние, като контролирате въртящия се пръстен, каето ви помага да получите високо прецизни промени в фокуса в реално време, за да създадете творчески снимки.

Индикаторът на батерията ви показва колко мощност е останала. Стабилизаторът може да се зарежда от портативен източник на захранване, а телефонът може да се зарежда от стабилизатора през USB порт. Вградената 3000 mAh Li-ium батерия работи непрекъснато
в продължение на 12 часа.
Множество функции като проследяване на лица, проследяване на обекти, панорамно снимане, заснемане с изтичане на времето и др.
Разпознаване на лицето и автоматично проследяване за правене на снимки и видеоклипове.
Възможност за поставяне на телефона както хоризонтално, така и вертикално.

Технически характеристики:

Товароносимост: 75-230 грама
Капацитет на батерията: 3000 mAh; Време за зареждане: 5 h
Височина: 27 сантиметра
Тегло: 460 грама
Механичен обхват на наклона: 325 градуса (от -160 до +160)
Ролков механичен обхват: 180 градуса
Пан Механичен обхват: 330 градуса

Етикети: Ръчен стабилизатор за телефон Stabilized Gimbal S5B, Контрол на увеличението, Авто проследяване, 2 USB начина за зареждане, S5B, GSM АКСЕСОАРИ