UA-119239732-1
Категории

0877 200 776

НОВ МОДЕЛ 9 ИНЧА НАВИГАЦИЯ С АНДРОИД, WIFI, BLUETOOTH, ВИДЕОРЕГИСТРАТОР- NORTHERN CROSS NC-Q9 CAM

НОВ МОДЕЛ 9 ИНЧА НАВИГАЦИЯ С АНДРОИД, WIFI, BLUETOOTH, ВИДЕОРЕГИСТРАТОР- NORTHERN CROSS NC-Q9 CAM

В тази статия ще разгледаме нов модел мултифункционално устройство от Northern Cross. Много често се налага да комбинираме различни устройства за извършване на всекидневните си задачи, което води до нужда от повече пространство, неудобство при носене, съхранение и захранване. Решението е избор на устройство, което да съчетава всички необходими функции в едно.

gps-navigaciya-norhtern-cross-nc-q9-android-9-incha-wi_fi-bluetooth.jpg

  NORTHERN CROSS NC-Q9 CAM е мултифункционално устройство съчетаващо GPS навигация, вградена задна камера за снимане на пътната обстановка по време на движение, операционна система Android, Wi-Fi, Bluetooth и FM трансмитер. Моделът разполага с ярък 9 инчов капацитивен дисплей с резолюция 800 x 480 пиксела. Вградената GPS навигация е с последно издание карти на цяла Европа, като е включена опция превключване в режим камион, кола или автобус. Има възможност за търсене по адрес, индустриални фирми и зони, интересни точки POI. Вградения Wi-Fi осигурява достъп към интернет, където има наличие на безжични мрежи. Задната камера може да записва запис 1080P в зависимост от капацитета на поставената карта памет. Оптиката е на високо ниво и предоставя възможност за качествен запис при всякакви светлинни условия. Операционната система Android предоставя неограничени възможности за персонализиране на устройството. Налице са хиляди приложения в Google Play Store, които ще ви помогнат, както да се забавляване, така и да работите. Устройството е съвместимо със всички приложения съвместими с Android. Вградения Bluetooth и микрофон позволяват провеждането на Handsfree разговори и обмяна на файлове с други устройства. FM трансмитера дава възможност звука на устройството да се пренасочи на говорителите в автомобила. Най-големия плюс на NORTHERN CROSS NC-Q9 CAM e огромният му 9 инча дисплей, който го прави особенно подходящ за шофьори на тежкотоварни автомобили, където панорамното стъкло е по-голямо.

  Комбинацията от функции- Android, Wi-Fi, GPS навигация, вградена задна камера-видеорегистратор, огромен 9 инча дисплей е наистина впечатляваща и правят това мултифункционално устройство отличен избор както за хора търсещи забавления, така и за хора, които искат устройство съчетаващо в себе си всичко, от което имат нужда, когато са на път.

ВИЖ ЦЕНАТА