UA-119239732-1
Категории

0877 200 776

8 ИНЧА МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА ЗА КОЛА И КАМИОН WEST ROAD WR- A-81

8 ИНЧА МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА ЗА КОЛА И КАМИОН WEST ROAD WR- A-81

  В тази публикация ще разгледаме едно устройство, което съчетава в себе си GPS навигация, голям 8 инча капацитивен дисплей, операционна система Android, вграден Wi-Fi, 4G модем, FM трансмитер, видеорегистратор и включена в комплекта камера за задно виждане. West Road WR-A81 може да се похвали с всичко това.

 

 

West Road WR-A81 идва с навигация за кола и камион с предварително инсталирани индустриални зони и фирми, предупреждения за евентуални полицейски засади и камери. Операционната система, под която работи устройството и Android 8. Хардуерът е представен от четириядрен процесор, 1 GB оперативна RAM памет и вграден видеорегистратор.

Мултимедията има вграден Wi-Fi и 4G моден за сим карта, което осигурява удобна връзка с интернет навсякъде, където има наличие на Wi-Fi, 3G или 4G мрежи. С WEST ROAD WR-A81 имате интернет буквално навсякъде, дори и в движение.

Устройството има вграден видеорегистратор на задния панел, с който много лесно и функционално може да заснемате пътната обстановка. В комплекта ще откриете и допълнителна камера за задно виждане, която може да монтирате на задната броня на автомобила и по този начин да си осигурите удобство и видимост при паркирането на заден ход.

Вградената памет на WEST ROAD WR-A81 е 16 GB, която може да бъде увеличена чрез Micro SD слота с до още 64 GB. Важно е да се знае, че записите от видеорегистратора могат да се съхраняват само на външната карта памет.

Модела е предназначен за закрепване на таблото на автомобил, което прави монтажа му изключително лесен, без нужда от помощ на специализиран сервиз.