UA-119239732-1
Категории

0877 200 776

РАДИОСТАНЦИИ ПРЕЗНАЗНАЧЕНИ ЗА ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ- MOTOROLA T82 EXTREME

РАДИОСТАНЦИИ ПРЕЗНАЗНАЧЕНИ ЗА ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ- MOTOROLA T82 EXTREME

Motorola T82 EXTREME е радиостанция предназначена за използване в екстремни условия. Моделът идва като наследник на модела T80 Extrme. Изцяло промененият дизайн. Премиум материалите, от които е направен корпуса и новия енергоспестяващ дисплей отличават устройството от неговият предшественик.
Motorola T82 EXTREME идва с IPX4 сертификат, който прави модела идеален за дейности като пешеходен туризъм, ски, катерене и колоездене и ви позволяват да общувате в най-тежките условия. Сдвояването с честоти на други устройства става лесно с натискане на един бутон. Допълнителна екстра е вграденото фенерче, което е неизменен помощник, когато сте на места лишени от електричество и осветление.

Motorola T82 EXTREEME работи на честотата PMR446, която е стандарт на Европейския съюз за радиостанции и е одобрена за използване във Великобритания и Европейския съюз.Устройството има възможност да се зарежда от USB.Комплекта се предлага в куфарче с допълнителни аксесоари - хендсфри слушалки, щипки и зарядно устройство. Налични са варианти на комплекта с 2 радиостанции и с 4 радиостанции.