UA-119239732-1
Категории

0877 200 776

OUKITEL C17 PRO - ТРОЙНА ЗАДНА КАМЕРА И ВПЕЧАТЛЯВАЩ ДИЗАЙН

OUKITEL C17 PRO - ТРОЙНА ЗАДНА КАМЕРА И ВПЕЧАТЛЯВАЩ ДИЗАЙН

OUKITEL C17 PRO

Тази есен Oukitel анонсира последния представител на C серията си. Имайки предвид, че устройствата от тази серия са от средния ценови сегмент, C17 PRO идва с впечатляващи характеристики за цената, на която се предлага.

Определено акцента в този телефон е тройната задна камера с основен сензор от Sony – 13 MP + 5 MP + 2 MP. Налице е и сензор за фиксиране на разстоянията до обектите на сцената. Камерите предлагат различни режими – моно режим, режим за корекции на лицето, боке ефект и Pro режим. Предната камера е с 5 MP сензор

Oukitel C17 PRO разполага с осемядрен процесор MEDIATEK MT6763, 2.0 GHz и Графичен ускорител: Mali G71 MP2 700 MHz. На разположение са 4 GB RAM памет.

Устройството разполага с голям FHD+ дисплей с резолюция 720×1560 пиксела със съотношение 19.5:9. Дисплея заема 90 % от предната част на корпуса на телефона.

Oukitel C17 PRO разполага с 3900 MAh батерия с функция за бързо зареждане. Според произнодителя батерията издържа до 19.5 часа в режим разговори, до 25 часа за слушане на музика, до 5.2 часа гледане на онлайн видео, до 4.5 часа за игри и до 300 часа в режим Standby.

Защитата е подсигурена от сензор за пръстов отпечатък разположен за гърбо на телефона и технология за лицево разпознаване. На разположение на потребителя са ценни функции като жироскоп, компас и геомагнитен сензор.

Oukitel C17 PRO поддържа глобални честоти за ползване в цял Свят. Ценна функция е поддръжката на 4G-LTE свързаност на двата SIM слота едновременно.

От направения кратък обзор можем да заключим, че Oukitel C17 PRO е смартфон, който определено ще спечели симпатиите на потребителите с по-малък бюджет. Въпреки ниската си цена това устройство предлага прекрасна тройна камера, невероятен дизайн и сериозен хардуер, които обикновенно се предлагат в устройствата от по-висок клас. В допълнение към това, промоционално устройството се предлага и с предварително инсталирана offline навигация за цяла Европа за кола и камион.

Уникални са и цветовете в които се предлага модела: Изгрев, Лунна светлина и черен.